Report site errors here

Get help and give out your ideas for improvement.

Re: Report site errors here

Postby LokiWolfbane » June 11th, 2019, 7:32:13 pm

I have a problem : no matter how long I seem to wait my "bump" never appears, even after 20 hours of inactive thread.
Image
Loki's Doni's
*
Wish List
*
Gold Mining Welcome
*
Image
LokiWolfbane
CreaturesTrade
MagiStream Donor
Member of The Dark Brotherhood
Posts: 2928
Joined: July 13th, 2009, 6:07:00 pm
Location: USA
Gender: Male

Re: Report site errors here

Postby BellaMuerte » June 16th, 2019, 1:47:03 am

Cheystar wrote:I have the same problem. It's not my cache, it's been happening forever. Every time I'm clicking in a different place (like the goldmines or yarolds) I have to stop and come back here and log in so I get the credit. Even if I've checked the Auto Log In button. The site constantly logs me out.


Yea mine does this. I always keep one first magi page open,I click the banner here first, then start my mine then come back click the banner here again and it never logs me out now
And when you go, run dont walk
And when you sing,
scream dont talk!!....
ImageImageImageImage
Run. Run. Bunny. RUN!
User avatar
BellaMuerte
CreaturesTrade
MagiStream Donor
Member of The Dark Brotherhood
Posts: 54
Joined: February 18th, 2012, 1:38:51 am
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby NyxNoire » June 17th, 2019, 6:01:13 pm

LokiWolfbane wrote:I have a problem : no matter how long I seem to wait my "bump" never appears, even after 20 hours of inactive thread.


The bump button doesn't appear in all the forums. Is this in the MD?

Pic of where to find bump button:

Image
<3 Thank you so much for all my lovely gifts! <3
Image
ImageImage Image ImageImage Image ImageImage
Image
User avatar
NyxNoire
CreaturesTrade
Site Moderator
Member of The Dark Brotherhood
Posts: 13126
Joined: July 26th, 2009, 2:36:23 am
Location: North of the Alps and South of the Fells
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby LokiWolfbane » June 17th, 2019, 6:11:40 pm

NyxNoire wrote:
LokiWolfbane wrote:I have a problem : no matter how long I seem to wait my "bump" never appears, even after 20 hours of inactive thread.


The bump button doesn't appear in all the forums. Is this in the MD?

Pic of where to find bump button:

Image


Yes it was in MD, and I know where to locate it, it wasn't appearing. I logged off and cleared my cache and deleted browse history and it has reappeared now... O.o but it had not been there for 5 days.
Image
Loki's Doni's
*
Wish List
*
Gold Mining Welcome
*
Image
LokiWolfbane
CreaturesTrade
MagiStream Donor
Member of The Dark Brotherhood
Posts: 2928
Joined: July 13th, 2009, 6:07:00 pm
Location: USA
Gender: Male

Previous

Return to Support and Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests