Report site errors here

Get help and give out your ideas for improvement.

Re: Report site errors here

Postby J0Frisky » May 27th, 2012, 11:22:07 am

I have completed the Alasre Mountains quest called In Search of Monsters. I have an albino Nandi bear, a chupacabra, and a manticore. It is not recognizing that I have the 3 creatures. it tells me I cannot continue until I have the required creatures. I think I figured it out. One was named, they should ALL be unnamed. It looks like they all have to be adult too. So never mind, thanks anyway.

Well, I took care of the names, and the raising to adult, but still not being accepted. Please look into this thanks.

J0Frisky
Last edited by J0Frisky on May 28th, 2012, 1:21:41 am, edited 2 times in total.
Proud owner of J0Frisky at Your Service! Daycare
ImageImageImageImage
When I play the egg hatching games in the forums, I click on more creatures than I have to. Everyday I see players posting over and over, but not clicking on anything. (If you want to know how to check this out, just ask me.) For those who play fair, thanks for clicking, it is greatly appreciated.
Happy playing, and good luck on your games!
User avatar
J0Frisky
CreaturesTrade
MagiStream Donor
 
Posts: 37
Joined: January 7th, 2012, 1:36:02 pm
Location: Arizona
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby BBkat » May 27th, 2012, 12:05:55 pm

J0Frisky wrote:I have completed the Alasre Mountains quest called In Search of Monsters. I have an albino Nandi bear, a chupacabra, and a manticore. It is not recognizing that I have the 3 creatures. it tells me I cannot continue until I have the required creatures. Please help. Thanks


That's cause they need to be live, unnamed, unlineaged Eggs. You have named adult creatures.

Quest Text wrote:Unfortunately, you are required to give the mysterious maker of these runes three eggs: one from a manticore, one chubacabra egg, and the egg of an albino nandi bear.

Sitting to Adult: Image | Image Image Image Image Image Image
User avatar
BBkat
CreaturesTrade
 
Posts: 29282
Joined: November 1st, 2009, 2:38:37 pm
Location: At my Computer
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby SpiderLight » May 27th, 2012, 5:16:44 pm

One of my eggs in my signature (the green one with flowers, its supposed to be a sheep egg) is actually a hatchling. It did hatch super fast, but I think that no matter what the code would still update. Maybe it's an error with my computer loading things, maybe it's the site. I'm not sure, but I do know that the green sheep hatchling is no longer an egg, it's in my Hatchling creature tab.

EDIT: Okay, I fixed it. It was with my own computer. Sorry to bother you!
ImagePlease click!
Since I'm trying to get all of the creatures here on MagiStream, I would love donations! They can be your best creature or something you just want to get rid of. Just PM me saying it's for free (I don't want to have to pay for donations) and I'll accept!
User avatar
SpiderLight
CreaturesTrade
 
Posts: 81
Joined: May 26th, 2012, 9:03:20 pm
Location: Narnia's Port-i-pottie playing online and studying school subject while hiding from the gremblins
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby Cappers » May 27th, 2012, 6:45:50 pm

I guess this is a typo...?
Ice Kraken Description wrote:Instead of a kraken's four limbs, or an octopuses eight, ice krakens have six strong tentacles.

Kraken Description wrote:They have eight large tentacles, and can grow to be two tons or more in weight.


The Kraken description says it has eight large tentacles, yet it's described as having four limbs in the Ice Kraken description. This obviously does not work. :derp:

Just thought I would point it out.
Clicks are always welcome.
ImageImageImageImage
User avatar
Cappers
CreaturesTrade
 
Posts: 440
Joined: March 7th, 2010, 2:05:53 am
Location: Under your bed.
Gender: Male

Re: Report site errors here

Postby altan » May 30th, 2012, 1:36:38 pm

The stream is very slow - other pages work fine.
User avatar
altan
CreaturesTrade
MagiStream Donor
 
Posts: 5883
Joined: October 31st, 2009, 2:38:11 pm

Re: Report site errors here

Postby SirRaychu » May 30th, 2012, 1:37:21 pm

I'm not relly sure what happened but the stream wasn't moving(loading) for me and the only way to see new egg was to refresh them and I wasn't getting the eggs I clicked... and then a few minutes later I got the 3 eggs I clicked on, so now I've ended up with 5 eggs. I think that counts as a site error right?

EDIT: yeah every time I have 3 eggs and go to get more these happens and if someone was to keep doing it they could likely end up with 15 eggs.
I've frozen the extra eggs.
User avatar
SirRaychu
CreaturesTrade
MagiStream Donor
 
Posts: 4961
Joined: May 21st, 2012, 9:13:13 am
Location: Caves of Nareau
Gender: Kraken

Re: Report site errors here

Postby wispa » May 30th, 2012, 2:25:19 pm

I am having issues with the stream as well. I actually only have 2 eggs right now and I got those earlier this morning. Just tried to go back and see what was there and it seems to be stuck and will not load. It will move for a second but then stop. I clicked a few eggs but they don't seem to be in my cove. All other pages are working fine for me also.

Edit I just went back to my keep and I guess the eggs I had clicked on finally showed up. The problem is that there are too many. I had clicked on 2 Ibex and when they didn't actually show up I clicked on a gryphon.
All 3 are now in my cove (Plus 2 eggs I had from earlier).

This one creature/5307401 is the last one I clicked so if it needs to be removed that is fine. I cannot release it to make the count correct and I am not sure if I should freeze it to make the count right? Not real sure what to do
Last edited by wispa on May 30th, 2012, 2:33:42 pm, edited 1 time in total.
*** Comfort is the Key ***
Image
User avatar
wispa
CreaturesTrade
MagiStream Donor
 
Posts: 356
Joined: May 19th, 2012, 6:16:33 pm
Location: In my own little world
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby silentgrace7 » May 30th, 2012, 2:27:40 pm

Hello, I was trying to click on an egg in the stream, and it was freezing up on me. Unsure of what to do, and assuming it was a problem with my computer, I just sat back and waited for the egg to load, occasionally clicking, since the way my computer works it takes an extra click or two to get it to activate it and get it rolling again (which is probably a personal mistake, on my part.) I've done this before a few times before, and it never resulted in anything abnormal.

Well, once it finally loaded and everything, I went to look at the stats for my egg, and there were also three different pearl wyrms in my keep, totalling in seven eggs. I've refreshed it several times, to see if it were a mere glitch in the keep database, but they're certainly still there.

Overall, I do not know what to do with them. I can't release them for several more hours, but I also do not want to get in trouble for taking advantage of a glitch (which I wasn't--I thought it was a problem in my computer, rather than in the website, and simply reacted to the scenario with how I'm accustomed to when it comes to my computer.) What should I do?

Here is a link to my keep page: user/silentgrace7

and here is also a screenshot I took of my keep:
The creatures that should be in the main page of my keep include: Female Pegasus Hatchling, Nandi Bear Egg, Male Hummingbirds Hatchling, Taijutsu Beetle Egg, Lunestre Dragon Egg, and Gold Torveus Dragon Egg.

The ones that are not supposed to be there, and are the result of the glitch, are Grey Pearl Wyrm, and two Copper Pearl Wyrms.
Please note, I have nothing against you "mining" in my Keep. However, all clickable creatures will be located either on the main page or in the habitat nursery. Any eggs or hatchlings located elsewhere are not to be clicked.

Image
User avatar
silentgrace7
CreaturesTrade
 
Posts: 770
Joined: May 17th, 2011, 7:06:03 pm

Re: Report site errors here

Postby ML1201 » May 30th, 2012, 3:13:43 pm

@silentgrace, wispa and Cheshire
Did you make sure that the page was fully loaded and that you caches are clear? I clicked the stream to see what it looks like, and it was frozen for a bit when I first opened the page, but I noticed that it had the loading symbol on the tab. Once the loading symbol was gone it seemed to be moving fine. I haven't clicked any eggs out of there yet, but when I see an egg I want I'll grab it and see what happens.


Hmmm, interesting. I grabbed the egg and I'm guessing it thought I didn't grab the egg since it redirected me to the Stream. It was giving me problems with loading the page for when I grabbed the egg, and the egg did go to my Keep with no click views on it at all.
ImageImageImageImage
ImageImage
User avatar
ML1201
CreaturesTrade
 
Posts: 2954
Joined: December 25th, 2009, 12:41:57 am
Gender: Female

Re: Report site errors here

Postby Llun » May 30th, 2012, 4:16:15 pm

ML1201 wrote:@silentgrace, wispa and Cheshire
Did you make sure that the page was fully loaded and that you caches are clear? I clicked the stream to see what it looks like, and it was frozen for a bit when I first opened the page, but I noticed that it had the loading symbol on the tab. Once the loading symbol was gone it seemed to be moving fine. I haven't clicked any eggs out of there yet, but when I see an egg I want I'll grab it and see what happens.


Hmmm, interesting. I grabbed the egg and I'm guessing it thought I didn't grab the egg since it redirected me to the Stream. It was giving me problems with loading the page for when I grabbed the egg, and the egg did go to my Keep with no click views on it at all.


Same here, stream is frozen, but after I read about the delayed egg-arrival I was very careful and clicked the eggs I relly need, hope things will be fine soon though, a not streaming stream doesn't show the latest eggs I noticed, but expext the problem will be fixed asap :P
User avatar
Llun
CreaturesTrade
 
Posts: 12
Joined: April 29th, 2012, 2:01:51 pm

PreviousNext

Return to Support and Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests